DFC - DutchFigureCollectorsDFC - DutchFigureCollectorsn/a

This is a club for Dutch Figure Collectors.

Als je uit Nederland komt ben je welkom om deze club te joinen!

Nederlanders staan bekend om hun 'verzamelwoede'
en wij doen daar natuurlijk aan mee! :D Nederlanders sparen ook letterlijk alles wat los en vast zit. Van zegeltjes tot punten. Maar we zijn ook uit op korting en geld uitsparen ;).

Laat hier o.a. zien wat voor verzameling jij reeds hebt opgebouwd!
Gezellig kletsen mag/kan hier natuurlijk ook.
Heb je wat te melden, doe dat dan gerust!
En kom je iets tegen wat je met iedereen wilt delen, dan horen we ook graag van je.

Blitzy en ik zijn een DYNAMIC DUO :P
Wij kopen gezamenlijk VEEEEEEEL PVC ^_^


Alvast een welkom voor iedereen wie ons clubje joint: WELKOM!!!

(P.S. gelieve geen Bre3ZzaR®/msn taal te gebruiken)

すべて見るフォーラム (25)

さらに見る // コメント (556)

02ヶ月前 (2ヶ月前)Chloe-tsundereChloe-tsundere The louise otaku
Tenmashi (2ヶ月前) #7446603Het blijkt een pakketje van Mandarake te zijn, die in eerste instantie werd teruggestuurd naar SAHRA omdat er iets mis was met het adres wat op het pakketje stond aangegeven, maar ik heb maar €13,- nog wat betaald voor de figure, dus ik begrijp niet helemaal waarom ik bijna €25,- bij moet betalen. Ik vrees dat ik dit maar gewoon ga negeren en het pakketje dus niet ga ophalen bij het postkantoor, want dit pik ik natuurlijk niet.

Tja kan hun niet schelen of jij het ophaalt of niet je kunt het overigens ook gelijk aangeven en direct laten terugsturen en klopt soms maken zij een fout en moet je eerst betalen en dan pas kun je bezwaar maken wat nergens op slaat eigenlijk..

Ik zou gewoon betalen en het bewijs laten zien fan krijg je het terug, mits je het isn missen.

Bij mij hadden ze me keer op fluctuatie van fucking 30 ct -_- .. Zucht

En een keer foutief er stond 1500 yen en kreeg een bedrag a 170,- wtf :S die had ik wel teruggestuurd was voor een ander en gelukkig werkte ze mee en betaalde de 2e shipping
02ヶ月前 (2ヶ月前)TenmashiTenmashi Ganondorf's true love
Het blijkt een pakketje van Mandarake te zijn, die in eerste instantie werd teruggestuurd naar SAHRA omdat er iets mis was met het adres wat op het pakketje stond aangegeven, maar ik heb maar €13,- nog wat betaald voor de figure, dus ik begrijp niet helemaal waarom ik bijna €25,- bij moet betalen. Ik vrees dat ik dit maar gewoon ga negeren en het pakketje dus niet ga ophalen bij het postkantoor, want dit pik ik natuurlijk niet.
Tenmashi (2ヶ月前) #7446263Ik heb zojuist een "niet-thuis" briefje ontvangen in de bus waarin staat dat ik €24,56 moet betalen voor een pakketje dat ik morgen kan ophalen bij het postkantoor, maar... alles wat ik bij HLJ en Mandarake heb besteld is onder de €22,- en de rest heb ik besteld bij BIJ. Ik heb geen bestellingen openstaan bij eBay of AliExpress. Ik begrijp er helemaal niks meer van. Dit is het vreemdste wat me in tijden is overkomen. Just, wow...
EDIT: Ik word zelfs van mijn PayPal transacties niet echt wijzer.
02ヶ月前 (2ヶ月前)TenmashiTenmashi Ganondorf's true love
Ik heb zojuist een "niet-thuis" briefje ontvangen in de bus waarin staat dat ik €24,56 moet betalen voor een pakketje dat ik morgen kan ophalen bij het postkantoor, maar... alles wat ik bij HLJ en Mandarake heb besteld is onder de €22,- en de rest heb ik besteld bij BIJ. Ik heb geen bestellingen openstaan bij eBay of AliExpress. Ik begrijp er helemaal niks meer van. Dit is het vreemdste wat me in tijden is overkomen. Just, wow...

EDIT: Ik word zelfs van mijn PayPal transacties niet echt wijzer.
03ヶ月前 (3ヶ月前)Chloe-tsundereChloe-tsundere The louise otaku
Weeacvnt (3ヶ月前) #6769585Ik verkoop een heleboel figures op Marktplaats ivm gebrek aan ruimte. :)
(mfc link) (link naar mijn advertenties staat er ook)


zijn de prijzen onderhandelbaar? ik wil evt ayase wel maar niet voor die prijs gezien ze echt super cheap is op manda en andere sites ( zelfs in eu was ze 29,- nieuw op ixudeviance..)

mja dacht voor ik je beledig met een te laag bod ofzo vraag ik het vooraf
03ヶ月前WeeacvntWeeacvnt Redhead Enthusiast
Ik verkoop een heleboel figures op Marktplaats ivm gebrek aan ruimte. :)

(mfc link) (link naar mijn advertenties staat er ook)
03ヶ月前 (3ヶ月前)Chloe-tsundereChloe-tsundere The louise otaku
dymitr (3ヶ月前) #6684681Bij mij komt alles van Mandarake, giftgemarkt onder hetbasisbedrag gewoon er door heen. Heb alleen problemen gehad met paketten die niet gegiftnarked zijn onder de 8 euro. Dan komt er leuk een postbode met een brief die vraagt om een euro van 25-40 euro. Dan staat er leuk een willekeurige waarde die niet af te leiden is van de inhoud op de brief van 50- 125 euro. Heb ik 2 keer gehad, maar ik heb dan ook geen zin om het aan te vechten en slapende honden wakker te maken, dus dan betaal ik maar dit bedrag waar ze eigenlijk geen recht op hebben.

Nja ik had hetzelfde gewoon maar betaald en was sowieso minder dan de eigenlijke prijs vooralsnog dus :) wel 1x terug laten sturen want toen kwam er doodleuk op een pakketje van 1500 yen 175 euro o.O geen idee hoe.. Maar als je het wilt aanvechten moet je eerst dokken dus tja..

Ander pakketje was van hlj en zou onder de 22 moeten zijn en was het ook bij aankoop en blijkbaar zat het er nu fucking 50 ct overheen dus teruggestuurd maar blijkbaar had ik meer opties maar dat wist ik niet en de postbode ook niet dus tja terugsturen was goedkoper dan betalen.. En hlj had kutservice -_- heb maar deel van mijn aankoop teruggekregen omdat het te lang in hun warehouse lag en ik heb nota bene nog ernaar geveaagd hoe of wat.. Dus voelde mij flink genaaid en gezien het bedrag nu niet meer minder dan 22 was kon ik het niet weer herversturen

Dat zal vast een boete zijn geweest of dat ze de echte waarde wisten. Te laag is verdacht.. Dus ik vraag meestal om circa 2700 yen of i.d. Iig zo hoog mogelijk met de koers rekening houdende.. ;) dus nu nog ff afwachten of alles ok gaat met louise maar vast wel.. Al bestel ik niet vaak ems
03ヶ月前dymitrdymitr
Chloe-tsundere (3ヶ月前) #6684671Ik heb ook nooit echt gezeik gehad sowieso nooit met de postbode dan eerder het postbedrijf. Postbodes die ik heb zijn super chill :) maak ik zelfs afspraken mee voor als ik niet thuis ben dat ze pakketje ergens neerleggen :) (mag officieel niet maar wat boeit dat xd )
Nja goft markeren trappen ze gewoon niet in als het obvious is dat het geen gift is zoals mandarake.. 1x gedaan want gift is tot 40-45 ofzo ok maar moest toen dokken. Daarna gewoon 22,- en geen gift klaar xd bij jungle wel gift


Bij mij komt alles van Mandarake, giftgemarkt onder hetbasisbedrag gewoon er door heen. Heb alleen problemen gehad met paketten die niet gegiftnarked zijn onder de 8 euro. Dan komt er leuk een postbode met een brief die vraagt om een euro van 25-40 euro. Dan staat er leuk een willekeurige waarde die niet af te leiden is van de inhoud op de brief van 50- 125 euro. Heb ik 2 keer gehad, maar ik heb dan ook geen zin om het aan te vechten en slapende honden wakker te maken, dus dan betaal ik maar dit bedrag waar ze eigenlijk geen recht op hebben.
03ヶ月前Chloe-tsundereChloe-tsundere The louise otaku
dymitr (3ヶ月前) #6684655Ik heb inmiddels ontdekt wat wel en totaal niet voor mij werkt. Ik denk dat het er op neer komt dat iedereen gewoon op basis van trial and error moet kijken waar ze mee wech keennen koamen.
Veel succes met vallen en opstaan xD
voor mijzelf is giftmarken nooit een probleem geweest, en allee wat gegiftmarked is, was tot nu toe gulden, in mijn praktische ervaringen. Heb eigenlijk nooit gezeik met de postbodes *tikt op hout*.

Ik heb ook nooit echt gezeik gehad sowieso nooit met de postbode dan eerder het postbedrijf. Postbodes die ik heb zijn super chill :) maak ik zelfs afspraken mee voor als ik niet thuis ben dat ze pakketje ergens neerleggen :) (mag officieel niet maar wat boeit dat xd )

Nja goft markeren trappen ze gewoon niet in als het obvious is dat het geen gift is zoals mandarake.. 1x gedaan want gift is tot 40-45 ofzo ok maar moest toen dokken. Daarna gewoon 22,- en geen gift klaar xd bij jungle wel gift
03ヶ月前 (3ヶ月前)dymitrdymitr
Josine (3ヶ月前) #6661768Mijn pakje kwam via Amsterdam :s Dat wat werkte?
Ik heb inmiddels ontdekt wat wel en totaal niet voor mij werkt. Ik denk dat het er op neer komt dat iedereen gewoon op basis van trial and error moet kijken waar ze mee wech keennen koamen.
Veel succes met vallen en opstaan xD

Chloe-tsundere (3ヶ月前) #6661837Wat is er anders dan? Die stempel komt er gewoon hoor onder de 22,- staat er vrij van...Ik ha En grappige is de postbode toen ik nog in zwolle woonde raadde mij aan de waarde te verlagen zodat ik niet nogmaals hoefde te betalen en zo kwam ik erop..voor mijzelf is giftmarken nooit een probleem geweest, en allee wat gegiftmarked is, was tot nu toe gulden, in mijn praktische ervaringen. Heb eigenlijk nooit gezeik met de postbodes *tikt op hout*.
03ヶ月前 (3ヶ月前)Chloe-tsundereChloe-tsundere The louise otaku
dymitr (3ヶ月前) #6661626Ik denk het wel. Waarschijnlijk komt daar de post via Eindhoven of Groningen...in ieder geval werken de customs bij chloetsundere kennelijk toch net iets anders in de praktijk. Andere users uit het oosten, hebben destijds bevestigd dat dit werkte. Echter die bepaalde methodes voor importkosten te ontduyken werken averechts in ZH uitgaande van mijn eigen ervaringen.

Wat is er anders dan? Die stempel komt er gewoon hoor onder de 22,- staat er vrij van belasting.
Maar denk dat de grotere sorteerpunten wellicht wat strenger zijn dunno

Ik had in olst wel meer gezeik ja moest ik handtekening zetten dat ik niet illegaal bezig was en bewijs toevoegen mja verder nooit een boete gehad of wat van gehoord ^^ en al zou ik ooit een boete krijgen dan is dat nog voordeliger dan nooit verlagen ;p

Maar gift markering doe ik nooit dat werkt idd averechts tenzij het er ook echt uitziet als een cadeau dus handgeschreven en geen commerciele doos zoals bijv jungle-scs doet ;)

Maaruh meestal krijgt de verzender het gedoe niet de ontvanger maar bij pech wel.. Ik verzamel nu jaren en tot nu toe nog safe ondanks de postnl briefjes met weweten de waarde niet (wat onzin is ze willen je gewoon checken) en 1x dat ik moest ondertekenen en bewijs toevoegen (BiJ heeft mij toen geholen doen ze geloof ik niet meer mja ze bewerkten de invoice) ik ga dit bericht Je probeerde het ook niet te snappen :) ga dit bericht straks wel straks verwijderen want je weet maar nooit..

In wijhe heb ik dit nog noet gehad dus zo zie je maar.. En grappige is de postbode toen ik nog in zwolle woonde raadde mij aan de waarde te verlagen zodat ik niet nogmaals hoefde te betalen en zo kwam ik erop..

さらにコメントを見る

DFC - DutchFigureCollectors

詳細

さらに見るメンバー (246)